Nesodden Velforbund

Nyttige linker Informasjon om Nesodden Velforbund Medlemsinformasjon Vellenes fellesorganisasjon Veiene våre MVArefusjon og veistøtte Medieomtaler Informasjon om vann og avløp Radonmålinger på Nesodden Fellesvelets avis Nyttige linker


følg oss på
facebook

Støtt oss
med din grasrotandel!
Grasrotandelen


tips en venn

Hvilke vel tilhører jeg?

 

I linken nedenfor har vi listet opp veiene på Nesodden. Listen er alfabetisk etter veinavn, og vi har ført opp hvilket vel du tilhører hvis du bor i denne veien.

Vær oppmerksom på at det her IKKE er snakk om hvem som juridisk eier veien! Eierskapet kan variere fra vel til vel, og fra vei til vei. For å få en oversikt over hvem som er juridisk eier av veien du bor i, bør du enten spørre en nabo som bor i samme vei, eller kontakte velet ditt. (Oversikt over våre medlemsvel her). (Evt. les om eierskap og veilag her).

 

Som du ser, så er det mange veier som i denne listen ikke er oppført under et vel, så vi trenger hjelp til å få dette på plass!


Hvis din vei ikke er oppført her, du mener at den ikke er riktig oppført, eller om den ikke er listet opp under et vel og du vet hvilket vel den hører til under, så gi oss beskjed på e-mail.

 

På fohånd takk for hjelpen! :)- Link til veioversikt - (excel-dokument)    >

- Link til veioversikt - etter VEI-navn- (pdf-format)   >

- Link til veioversikt - etter VEL-navn- (pdf-format)   >Nesodden Velforbund representerer ca. en tredel av Nesoddens befolkning.

Nesodden Velforbund, E-mail: kontakt@nesoddenvelforbund.no - Org. nr. 970 994 912